Ni får stå ut med en suddig bild i regnet, men jag ville inte ha ett helt bildlöst inlägg. Ser även att jag måste binda upp den vänstra blomman så den inte står helt snett.
Här har det inte blivit något nationaldagsfirande, vi har shoppat istället. Trädgårdsspel, en badpool och så har jag äntligen fått tummen ur och shoppat min kaprifol, spaljé och lite andra blommor till trädgården. Lavendel, salvia, temynta, campanula. Jag ser fram mot när börjar blomma.
Ikväll har jag och Rickard varit i Smedby med en av damdomarna och dömt division 1 damer. Jag är nöjd med min insats. Det var en tuff match, där lagen kampade om bollen. Kul!
Hoppas det är bra med er!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Svar; Ja visst är den! 🙂
  Fin blogg du har!

 2. avatar

  Alltid kul när man får tummen ur och fixar sådant man planerat göra! Ser riktigt fint ut. Jag tog äntligen itu med lite trädgårds-fix här hemma igår, skönt att få lite ordning. Kul att matchen gick bra också 🙂
  Många kramar aka

 3. avatar

  Det gäller att ta tillvara på tiden medans man kan. Va då "fira" nationaldagen hur ska man göra om inte plantera i sin trädgård? Verkar ju perfekt att "fira" så, eller hur?
  Det är klart, man kan vinka åt kungen, men inte var han här hos mej så jag kunde vinka till honom.
  /P

 4. avatar

  Vad roligt att plantera nya blommor i rabatten.

 5. avatar
  säger:

  Härligt att det kändes bra efter att ha dömt matchen, =D, kan tro det är kul att göra också =D

 6. avatar
  säger:

  Mysigt med nya växter. Jag älskar lavendel! Har precis anlagt en 7,5 meter lång lavendelrabatt och det doftar underbart 🙂

 7. avatar

  Kul med lite shopping till trädgården.
  Kram Helén

 8. avatar

  roligt me shopping .)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: