I förmiddags började jag läsa en ny bok: ”Systerskap” av Katerina Janouch. Det är egentligen en serie så jag har missat första delen men känner inte att det gör något. Det är lätt att komma in i handlingen. Ytterligare en bok som fångar mitt intresse direkt. Det gillar jag.  
”Familjen Lunds hus på Lindängstorget är till salu. Efter Johns otrohet har Cecilia och John separerat och plötsligt är Cecilia varannan vecka-mamma. Hon saknar familjelivet och kastar sig in i arbetet som barnmorska och låter sig uppslukas av dramatiken på förlossningen. Samtidigt bär hon på en ilska och tycker att singellivet är ovant och svårt. Kanske kan mötena med John hos terapeuten hjälpa henne att få ordning på tillvaron? Ett telefonsamtal visar sig avgörande på flera sätt. Plötsligt förstår Cecilia var hennes känslor finns. Med ens är hon redo att slåss för det som är viktigt.
Samtidigt som Cecilias familj håller på att söndras hamnar hon mitt i en annan kris. Det börjar med en rad brutala övergrepp i city. Därefter försvinner Cecilias systerdotter plötsligt oförklarligt, rykten och skvaller sprids på nätet och begreppet systerskap får en ny innebörd, vad händer när offret själv blir förövare? Och kan hämnd verkligen vara den rätta vägen till jämlikhet?”
Text: Adlibris och just nu kan man köpa fyra pocketböcker för 149. Passa på!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag har läst den och blev så fast så jag läste de som är innan, fast efter, hihi.
  Nu är frågan vilken som är näst på tur? Ställer mig frågan varje gång jag går förbi och ska köpa en ny.
  /P

  1. avatar
   säger:

   Hittebarnet är del 3. 🙂

 2. avatar

  Visst går de snabbt att komma in i?! Började den första när jag väntade Emma för snart 5(!) år sedan… Längtar tills den senaste kommer på pocket 😉

  1. avatar

   Ja det gör det. Är jättenyfiken på de andra böckerna också. Tror de är minst lika bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: