Det har gått i ett precis hela dagen
– BVC med Ida i morse. Ida ville inte riktigt visa upp det hon kunde men tinade upp efter en stund så sköterska kunde se lite i alla fall.
– lite shopping på IKEA. Bord + stolar till barnen att ha ute, ny kontorsstol och så blev det köttbullelunch. Nere på tag-självlagret fanns det jättefin trall som vi funderar på att sätta på stenplattorna och så ska vi köpa ett stort parasoll. Önskelisten är verkligen lång.  
– Hem för att öva
– Sjunga på sommarfesten. Vi körde Gabriellas sång med en instrumental version vi hittat på internet och givetvis la tekniken av i mitten så vi fick improvisera ihop lite. Surt då det fungerat så bra på övning men anhöriga och boende var nöjda så det blev lyckat ändå. Jag fick ett vackert  halsband (Efva Attling) som examenspresent av jobbet. Så glad för det!
– Efter sommarfesten följde Marcus och mamma hem en stund. Vi satt ute och åt lite kvällsmat. Pojkarna lekte vattenkrig och Ida var så nöjd med att hålla på och flytta runt stolarna. Nu sover barnen och vi har tagit en kvällspromenad så nu är det alldeles snart dags för sängen.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det låter som ni haft en intensiv dag. Kram Anette

 2. avatar

  Fint halsband.

 3. avatar

  Vad synd tekniken strulade, typiskt 🙁
  Lät som en bra dag annars…
  Kul att du gillade juniutmaningen 🙂

 4. avatar

  Vad skoj med Ikea besök 🙂

 5. avatar

  Ja, vissa dagar är mer hektiska än andra! Så härligt nu med det fina vädret 🙂

 6. avatar

  SV: Tack så mycket, jag älskar den! 🙂 Gå gärna in och rösta på min bild/honom om du tycker om bilden! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: