31 mars 2023

Tisdag

Det har gått i ett precis hela dagen
– BVC med Ida i morse. Ida ville inte riktigt visa upp det hon kunde men tinade upp efter en stund så sköterska kunde se lite i alla fall.
– lite shopping på IKEA. Bord + stolar till barnen att ha ute, ny kontorsstol och så blev det köttbullelunch. Nere på tag-självlagret fanns det jättefin trall som vi funderar på att sätta på stenplattorna och så ska vi köpa ett stort parasoll. Önskelisten är verkligen lång.  
– Hem för att öva
– Sjunga på sommarfesten. Vi körde Gabriellas sång med en instrumental version vi hittat på internet och givetvis la tekniken av i mitten så vi fick improvisera ihop lite. Surt då det fungerat så bra på övning men anhöriga och boende var nöjda så det blev lyckat ändå. Jag fick ett vackert  halsband (Efva Attling) som examenspresent av jobbet. Så glad för det!
– Efter sommarfesten följde Marcus och mamma hem en stund. Vi satt ute och åt lite kvällsmat. Pojkarna lekte vattenkrig och Ida var så nöjd med att hålla på och flytta runt stolarna. Nu sover barnen och vi har tagit en kvällspromenad så nu är det alldeles snart dags för sängen.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tisdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: