22 september 2023

Fettisdagen

Idag har jag haft en riktigt bra dag. En hel del plugg har jag hunnit med, ett hårt squashpass med Rickard och styrketräning. Vill ni se de övningar jag gör? I alla fall så har jag verkligen kört slut på mig så jag är riktigt nöjd. Rickard körde inga schyssta bollar på squashen så jag fick verkligen slita men det var riktigt bra träning och det jag ville. Här ska det inte vara några latmansdagar inte! Efter barnen kom hem från skolan var vi även ute en stund och cyklade lite.
Första vårtecknet, en liten planta pensé. Så underbart att se.
Efter utevistelse med barnen åkte vi iväg och storhandlade och eftersom det är fettisdag åkte semlor ner i kundvagnen. Mums!
Ida fick smaka sitt livs första semla och åt givetvis med hela ansiktet.

Samuel slök sin semla först av alla. ”Jag älskar semlor”

Alexander åt locket och grädden. Det var godast. Nästa gång får han en vaniljsemla istället.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fettisdagen

  1. Vaniljsemla är gott som bara den. Föräter mig på dem varje år. 🙂
    Söta bilder också.

  2. Wow squash! Jag är imponerad! Jag har spelat det ett fåtal gånger på 1900-talet och det jag minns är att bollen kom väldigt fort. 🙂

  3. Härliga bilder när de äter semla. Vi köpte också, men så värst förtjust i dem är jag inte, ändå ska jag äta. Lilltjejen verkade dock gilla dem och storson och så maken förstås. Två av barnen gillar dem inte så de väljer nåt annat.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: