25 mars 2023

Fotbollen

Idag har jag dömt första matchen som domare i herrfotbollen, division fem mot division 6. I veckan har jag inte varit ett dugg nervös och Rickard har nog varit mer nervös än jag. Han har varit så rädd att det ska gå åt skogen och att det skulle leda till att jag slutar döma fotboll. En halvtimme innan jag skulle dra igång matchen kom nervositeten och jag funderade på vad jag gett mig in i. När jag blåste igång matchen släppte dock nervositeten och jag hittade mitt fokus. Matchen gick riktigt bra och det var lite annorlunda än det som jag varit van vid tidigare. Annorlunda men roligt.
Jag fick verkligen kvitto på att styrketräningen som Rickard kört med mig verkligen har gett resultat. Jag hängde med riktigt bra på de snabbaste kontringarna. Den här säsongen har bara börjat och hitills har jag gjort mitt livs bästa matcher. Det ska bli så roligt att se vart allt kommer ta mig.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fotbollen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: