Det här med egopics, antingen så blundar jag eller så ser jag helt speedad ut. Det bjuder jag på ikväll.

Ikväll är jag verkligen helt slut då det varit en riktigt intensiv dag. Plugg, hård träning och kurs ikväll. Jag längtar efter lediga dagar men av den varan blir det inget av än. Först på måndag, tisdag och onsdag nästa vecka är jag ledig och ska så förbli. Givetvis plugg och så där men jag behöver verkligen vila. Det har varit mycket ett tag nu och det visste jag när jag fick senaste schemat att det skulle bli en tuff period. Sommar kom fort!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vissa perioder lyckas allt samla ihop sig och det är ursvårt att få tiden att räcka till. Ikväll ska jag träffa mina kollegor och bara mysa och ha det gott.
    Hoppas din helg blir bra!

  2. avatar

    Det ligger en hel vetenskap bakom en selfie haha. Jag blundar också eller gör någon konstig grimars. Krävs en del tagningar 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: