Idag är det en regnig och grå onsdag och jag har känt mig så trött och energilös. Det är skönt att vara hemma nu och sitta i soffan och bara försöka ladda batterierna. När Rickard kommer hem ska jag träna och jag hoppas att det ger lite energi också då vi ikväll ska iväg till vänner. Bara jobb imorgon också och sen blir det lite minisemester, bara jag och Rickard. Hoppas givetvis på att jag ska kunna bjuda på en massa fantastiska bilder sen. 
Det finns så mycket fint ute i butikerna till både killar och tjejer. Det här ska jag spana in till Ida. Så fint ju! Hoppas ni får en bra kväll!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Söta kläder!! 🙂

 2. avatar
  Anonym säger:

  tackar!

 3. avatar

  Så härligt det låter med en minisemester på
  Tu man hand!
  Ha
  Så trevligt
  Kram Sandra

 4. avatar

  Sött 😀

 5. avatar
  säger:

  Hoppas ni får en härlig minisemester♥♥♥

 6. avatar

  Snygga byxor!

 7. avatar

  Hoppas att du har mera energi imorrn då, samt snygga vårplagg

 8. avatar

  Fina 🙂

 9. avatar
  Anonym säger:

  Vårfina plagg!
  Tack snälla du, ja det blir roligt o se hur hemma hos reportaget hos oss idag blir i tidningen sedan, pirrigt!

 10. avatar

  Ja fy, och så hemskt när de är så små och varken han eller jag kan kommunicera på riktigt, vart och varför det kliar osv 🙁

 11. avatar

  Supertufft!:-)

 12. avatar

  Vad vårigt och fint.

 13. avatar

  Fint!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: