Så här vill jag att Ida ska se ut i vår. Jag gillar det söta kombinerat med tufft så en skinnjacka till outfiten ovan blir perfekt! Men Ida är en liten fröken som vill välja själv vad hon ska på sig så vi får se om hon ”godkänner” det. Pojkarna däremot brukar gilla det mesta som vi kommer hem med.
Jag blåste nästan bort men det var riktigt härligt att vara ute i den strålande solen med hela familjen. Alexander kom och gav mig årets första plockade vårblomma, en tusensköna.  Det sägs att det blir kallare framåt helgen igen men  just nu njuter jag av solen och att det är ljust längre och längre på kvällarna.
När vi var ute passade jag även på att få undan dagens träningspass: backintervaller och utfall nerför backen. Det blev totalt 115 utfall och tolv intervaller så nu är jag riktigt mör i benen och tom i magen också så ska ställa mig och laga till kyckling.
Har ni haft en bra dag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ha en fin kväll 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: