Vi samlades ett glatt gäng på nio domare, i stort sett samma som är med varje år men tre nya var med. En ny sträckning och en ny startplats bjöds vi på. I år var det en ren plåga att springa Blodomloppet. Det var hett, trångt och vinden som blåste svalkade inte utan tvärtom, det var varmt. Vätskekontrollen vid 2 km var ljuvlig, några klunkar vatten att dricka och resten över mig som gav svalka.
Sista biten var värst då solen gassade och det fanns ingen skugga någonstans. Jag var så trött att jag inte ens orkade spurta i mål men kom under 30 minuter ändå vilket var målsättningen. Just nu är det något knas med tidtagningen på hemsidan så jag vet inte riktigt hur det gick tidsmässigt.
Efter loppet blev det den traditionsenliga picnic vilket var det perfekta avslutet på en trevlig kväll.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    heja heja bra jobbat! det är kul att springa lopp! 😃

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: