Söt klänning med körsbär på från Polarnochpyret får gärna flytta in i Idas garderob.
Är hemma nu efter några timmar på  jobbet. Jag sitter i soffan och laddar upp inför match ikväll, assisterande är jag idag. Det ska bli kul, är peppad!
När Alexander letar efter saker vänder han upp och ner på precis varenda låda. Men han städar inte efter sig så igår tog jag hand om kaoset som blivit barnens lekrum. Det tog en hel förmiddag….
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  vilken söt klänning

 2. avatar
  Anonym säger:

  Vilket kaos haha!

 3. avatar

  Vilken söt klänning!
  Haha vilket kaos, förstå¨r att det tog sin lilla tid att städa upp! 🙂

 4. avatar

  men ååh vilken fin!!

 5. avatar

  hihi påminner mig om min lille bror 🙂

 6. avatar

  Oj! Du hade och göra ser jag 😉

 7. avatar

  JA det är verkligen sååå typiskt!
  Ojojoj, det där kan inte varit kul att städa upp!

 8. avatar

  Vilken fin klänning!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: