Hittills idag har jag
– fixat min bankdosa som något av barnen lekt med.
– nästan fått parkeringsböter när jag ställer mig på gata med parkeringsförbud och stor skylt ”Endast för byggtrafik”… Hade jag fått böter hade det definitivt inte varit värt de minuterna jag sparade på att gå kortare sträcka.
– sprungit några kilometer på löpbandet. Kändes helt okej.
Planer för resten av dagen:
– möte på Alex skola.
– jobba 16-21
Vad ska ni göra idag?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fick upp detta inlägg först..missade att detta var gårdagen 😉

  1. avatar
   säger:

   Gör inget. 🙂

 2. avatar

  Jag väntar på samtal från ett företag jag sökt jobb på och som tydligen ska ringa under förmiddagen, väntar på maten också. Klockan är ju eftermiddag här men dagen har varit lugn. 🙂

  1. avatar
   säger:

   Hoppas du fick jobbet. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: