Ytterligare en helg har passerat och jag har jobbat heldag både igår och idag. Passande med tanke på att helgen tyg regnat bort, ja inte hela tiden förstås men det har varit grått och så spridda regnskurar på det.
I fredags dömde jag match, p16elit. Det var en sån där match där rörelsemönstret kunde bli bättre men jag tog de frisparkar jag skulle i alla fall så det kändes bra.
Något annat som hände i fredags var att jag fick betyget på uppsatsen som jag och Marina skrivit och vi fick högsta betyg. Hur kul som helst. Då blir det högsta betyg i alla kurser vilket var målet. Det känns fantastiskt!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så vackra bilder du delar med dig av.kram

 2. avatar

  Det är så skönt när man går av en söndag efter jobb en hel helg 🙂

  1. avatar
   säger:

   Det är verkligen jätteskönt. Idag tänkte jag ta hand om kaoset som blivit här hemma efter en vecka med jobb.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: