25 mars 2023

Kvällspromenad

Igår kväll tog jag och Rickard en promenad ute i skogen. Det är en skön rutin vi börjat med. Få vara bara han och jag en stund, njuta av kvällssolen och att det var ganska varmt ändå.
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kvällspromenad

  1. Sv: Var ju inte så taggad på komma hem, hade gärna viljat stanna kvar. Men var så mysigt att få träffa familjen igen! Var helt fantastiskt att vara ute och resa så!:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: