Jag har inte haft lust eller motivation att skriva något därav tystnaden. Men dagarna har bestått av jobb och en massa fotboll, både som jag dömt själv (herrar klass 3 som gick helt okej) och så har jag tittat på match med barnen.
Idag jobbar jag och så har vi planeringsdag på eftermiddagen så det blir en lång dag. Vädret är inget vidare har mer höstkänsla fastän det är grönt och vackert ute. Längtar efter semester mer än nånsin, är så trött och går verkligen på reserver just nu. Jag har lite svårt att motivera mig till att göra saker. Behöver bara hålla ut lite till.
Hoppas ni får en härlig dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Vilka fina bilder 🙂

 2. avatar

  Så ere ibland motivationen & blogglusten kommer & går…
  Naw,sån fining på foto ♡
  /Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: