Idag har vi haft muntlig redovisning av uppsatsen. Det var inget som betygsattes, de är redan satta utan det var mer för att vi skulle få veta vad alla andra skrivit om. Kan konstatera att jag inte alls gillar att prata inför folk och bara stakar mig och tappar meningar. Sista kursdagen med mina goa SAP 12:or Jag kan inte fatta att jag nu är klar, att två år går så fort. Det har varit två tuffa år men vad mycket jag lärt mig och vad jag vuxit i min yrkesroll. Flera gånger har jag velat hoppa av men gissa att jag är glad åt att jag inte gjorde det.
Kvällen har spenderats på restaurang Sangria där jag åt en tapastallrik vilket var en stor besvikelse. Smakade inte alls bra tyvärr. Det var kallt att sitta på uteserveringen så efter någon timme gick vi in och fortsatte den roliga kvällen.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Det ser väldigt gott ut iallafall! 🙂

 2. avatar

  Det ser rikigt gott ut 🙂

 3. avatar
  Anonym säger:

  Men bra gjort! Roligt att vara klar och nu kan du bara njuta!!

 4. avatar

  Grattis till examen! 2 år går sååå fort. Tråkigt att maten inte smakade bra.
  Kram Helén

 5. avatar

  Ja guld, och det dumma är att man inte inser hur viktiga de där små stunderna verkligen är förrän man har dom – men vi måste vi bättre när tillfälle ges, för det är ju inte jätteofta för oss utan familj i närheten 🙂
  Kram

 6. avatar
  säger:

  Vad gott! 🙂

 7. avatar
  Anonym säger:

  Bra kämpat Hanna!
  Synd att inte maten smakade bra, för det såg väldigt gott ut.
  Men hoppas kvällen blev superskoj ändå.
  Kramis Helena N

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: