Har ju alldeles glömt bort att skriva om förra veckans träning. Planeringen var intensiv med aktivitet i stort sett varje dag:
Måndag: Promenad
Tisdag: Distans. Det blev 4 kilometer på löpbandet
Onsdag: match som assisterande
Torsdag: Springa Blodomloppet. Sprang på 30 minuter exakt.
Fredag: Styrka + kondition. Det var ett bra pass i hackefors 6,4km med grodhopp uppför, utfall nerför och maxfartsintervaller på plan mark och i backe.
Lördag: Promenad. Blev inget av det då jag jobbade och så var vi ute med domarklubben på kvällen.
Söndag: Promenad. Det blev en halvtimmes promenad.
Den här veckan ser ut som följande:
Måndag: Match herrar division 6
Tisdag: 45 minuters promenad (kan redan nu skriva att vi gick 5 kilometer)
Onsdag: Match som assisterande i danske banks damcup.
Torsdag: Promenad
Fredag: Match som assisterande i herrar div 4.
Lördag: Promenad
Söndag: Match i klass 3.
Som ni ser är det väldigt mycket matcher. Nästa vecka är lugnare och då ska jag lägga in styrketräning och så måste jag träna upp uthålligheten ännu mer så jag orkar på den nivå jag vill döma.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Heja dig, vad hurtig du är! Jag blir avis, jag har inte lyckats komma igång ännu… Men efter nästa måndag, då sista tentan är avklarad, så ska jag också köra igång 🙂 Nu blev jag motiverad, tack för det 🙂
  kramiz aka

  1. avatar
   säger:

   Jag har en stor fördel då maken min är personlig tränare. Då finns det inga ursäkter för att smita undan… Sen att jag är domare gör att jag måste hålla mig i form för att orka.

 2. avatar
  säger:

  Vad duktig du är som får in ngn form av aktivitet varje dag. 🙂 Kram Laila

Kommentera

%d bloggare gillar detta: