Ida var precis slut igår efter att ha varit på förskolan. En förkylning i kombination med att ha sovit dåligt på nätterna gjorde att hon ville gå och lägga sig redan tjugo över fyra. Resultatet: en Ida som sovit hela natten men som är klarvaken halv fem. Det blir en lång dag det här då jag jobbar i eftermiddag. Men det är skönt ändå att hon mår bättre.
Jag och Alex var på fotbollsträning tillsammans igår. I vintras när det var inomhusträning fick vi tjata lite för att han skulle dit. Det var bra för nu tycker han att det är jätteroligt och ville inte vara hemma. Det var en härlig kväll.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så söt din dotter är _)

  1. avatar
   säger:

   Tack! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: