Jag och Rickard åkte iväg till Bergs slussar en sväng. Vi tog en promenad längs med kanalen och pratade om viktiga saker. Sådant som är svårt att prata om när barnen är hemma och andra saker i vardagen pockar på uppmärksamheten.
 
Förmiddagen avslutades med shopping på HM och därefter lunch på Chilli. Vet inte vad de gjort den här gången men det var alldeles för starkt och svårt att äta. Lite besviken…
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Men ohh så mysigt ni haft det =D

 2. avatar

  Ooo…Där är det ju så vackert – Härliga foto!

 3. avatar

  Så mysigt, och viktigt om inte annat 🙂

 4. avatar

  Ser härligt ut, hoppas du får en bra vecka 🙂

 5. avatar

  Mysigt att komma iväg så där en liten stund.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: