I  helgen är jag hemma från jobbet, känns så konstigt att vara det när jag inte är sjuk fysiskt. Men jag behöver verkligen vila upp mig. Bara att gå till affären igår var en utmaning. Så har jag aldrig varit förut. Hoppas jag bromsat i tid! Igår kväll gick jag i alla fall  och la mig innan nio. Det har inte hänt på väldigt länge men det var välbehövligt.
Handledningsseminariet gick riktigt bra igår. Jag fick bra kritik och en ny infallsvinkel. Jag ska ändra mitt fokus en aningens och då kommer det bli ännu bättre.
Hoppas ni får en bra dag!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag blir alldeles kall när jag läser om din trötthet. Eller matt, skulle du säkert säga?
  Jag har gått i väggen. Ordentligt, men det var många år sen. Det tog tid att hitta tillbaka till något som kallas normalt. Åhh så jag ändrat mitt liv och mitt beteende. Akta dej! För fy, jag önskar ingen, att hamna där i hålet.
  /P

 2. avatar
  Anonym säger:

  Oj, låter inte bra! Ta hand om dig och vila, så blir det nog bra!

 3. avatar

  fina blommor 🙂

 4. avatar
  Kollegan Hanna säger:

  Styrke kramar till dig Hanna. Kul att seminariet gick bra.

 5. avatar

  Bra att du stannat hemma och tar det lugnt. Hoppas du snart känner dig piggare.
  Kram.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: