Jag fick ett långt mail av min lärare med svar på alla mina frågor så nu känns det helt okej igen. När barnen var på skola och dagis satt jag och sökte en massa material. Det blev ett byte av fenomen som jag funderade på för ett tag sen. Närhet ska jag skriva om. Det blir intressant!
Annars idag så var Marcus och mamma här och vi bestämde sånger vi ska sjunga på våra jobb. Ett gäng nya låtar blir det i år och det kommer bli riktigt roligt. Till kvällsmat blev det lasagne och efter maten var det läggdags för barnen och jag har slagit in presenter till lilla Ida som blir tre år imorgon. Kan inte fatta, tre år. Det går så himla fort!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Fin bild 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: