Idag är det min 31:a födelsedag. Grattis till mig. 🙂 Har firat först med att vara på jobbet, ingen bra dag då jag haft så ont i nacken. Känns bättre nu i alla fall men helt bra är det inte. Kul var i alla fall att jag och en kollega fick en varsin blomma, ett litet grattis från företaget. Det uppskattas! Vi har firat bara vi idag. Med pizza, tårta, paketöppning och lite läxläsning.
Telefon (Samsung galaxy ace 4) köpte vi tidigare i veckan när jag ändå skulle byta abonnemang. Men det är inte klokt vad svårt det är att hitta rätt skal till den. Jag har beställt två som det tydligt står är till den här telefonen men de är för små. Vi sprang runt en sväng på stan med men antingen är de för stora eller så är de för små. Det finns liksom inget mellanting. Sjukt störande!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Grattis i efterskott!

  1. avatar

   Tack. 🙂

 2. avatar
  Anonym säger:

  Grattis en dag försent!:)
  sv: Ungefär som att äta äppelpaj i miniformat så…jättegott!:)

  1. avatar

   Tack. 🙂

 3. avatar
  Anonym säger:

  Nämen grattis i efterskott!! Hoppas du hade en rolig dag 🙂

  1. avatar

   Tack! Jag hade en väldigt bra dag. 🙂

 4. avatar
  Lina säger:

  Grattis i efterskott. Ett skal tips. Kolla in S curve skalen hos mytrendyphone.se. Sitter som ett smäck på de telefoner vi har testat på.

  1. avatar

   Tack för tipset!

 5. avatar

  Å grattis! Lite i efterskott så där:)
  Blir det kalas i helgen tro?
  Trevlig helg.

 6. avatar
  Anonym säger:

  Grattis!!!! 😀

 7. avatar

  Grattis på födelsedagen 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: