Igår blev jag inte särskilt glad när jag tittade ut genom fönstret och såg att det kommit rejält med snö under natten. Jag var ju så glad över att vintern lät vänta på sig. Jag satt hela dagen med böckerna och sökte information. Det är så störande att känna att jag kanske inte klarar kursen på grund av att jag inte kommer åt forskningsrapporter, antingen måste jag betala för det eller så måste jag skicka en förfrågan om att jag vill läsa rapporten och att få svar på det dröjer ett tag. Men jag kämpar på.
På kvällen vankades det middag med jobbet, vår avdelning + nattpersonalen. Vi var nästan alla, fattades två stycken. Vi hade en grymt rolig kväll. Har några roliga bilder med men de lämpar sig inte riktigt att publicera här. Vilket gäng vi är, jag kan säga att vi hördes. Jag åt entrecote med chilibearnaise och klyftpotatis och sen glass till efterrätt. Grymt gott ju. Hit ska jag dra med mig Rickard när vi firar tio-årig bröllopsdag nästa år.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Den maten ser helt underbar ut!

 2. avatar

  Oj vad snö ni fick! Här snöade det hela dagen men inget som stannade kvar. Snön kan vänta till julen om jag får bestämma.
  Såg himla smarrigt ut det du åt 🙂 och en trevlig kväll med kollegorna är aldrig fel. Trevlig helg på dig!

 3. avatar

  Mysigt med snö,det har inte kommit här – Än…
  Åh,så gottit det ser ut & va fina ni är ♡

 4. avatar
  Malin säger:

  Hej, är det artilkar du vill åt? Jag kommer åt de flrsta genom att jag pluggar till specialist ssk inon onkologi på umeå universitet. Om du vill kan jag titta om jag kommer åt dem och isåfall maila dem till dig.

 5. avatar

  Åååååå ha ni SNÖ, det vill jag med ha!!!
  Så härligt med sköna kollegor 🙂

 6. avatar
  Anonym säger:

  Jag håller med dig, men det positiva är att idag är all snö borta och "varmt" igen!
  December får gärna vara vit sen räcker , haha 😉
  Trevlig med middag!

 7. avatar

  Så god maaat! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: