5 december 2023

Det går bättre

Jag har jobbat med min engelskabok idag och det går bättre och bättre. Kanske för att jag blir så irriterad när jag läser och inte håller med om det de skriver. Jag tycker de är ute och cyklar med vissa saker de påstår. Det gör mig i alla fall mer peppad att läsa hela boken.
Drömmer mig även bort bland alla julsaker. Ljuslyktan vill jag beställa och tomten har jag redan. Häromdagen läste jag i mitt arkiv och framförallt december. Blev så inspirerad av alla ljus och julbak. Jag längtar verkligen!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Det går bättre

  1. Jag längtar faktiskt också lite efter julen i år, kanske för att vi var borta hela dec förra året? 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: