Jag har haft en riktigt effektiv pluggdag idag, har fått massor gjort och det känns riktigt bra. I eftermiddags kom mamma och Marcus hit och så övade vi på julsånger. Nu har vi några datum framför oss, det ska bli kul!
Det där med mobilen och plånbok/skal verkar bli en följetong. Fick tips av en läsare att testa Mytrendyphone men givetvis är deras plånböcker för små. Mailade med deras kundtjänst om att plånboken inte passar och skrev mina mått på telefonen. Tycker inte att jag fick vidare bra hjälp än så länge. De länkade till min telefon och när jag ser måtten på produktspecifikationen är det angivet för små mått. Hon på kundtjänst ville även att jag skulle leta upp ett speciellt nummer för att se vilken telefon jag har och enligt den registreringen är det en Nokia jag har med tillverkningsår 2007!!?!!?
Fin Nokia eller hur!!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    SÅ mysiga bilder, ser härligt ut 🙂
    Ha en underbart fin onsdag! Hoppas den bjuder på mängder utav möjligheter!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: