Av olika anledningar kunde jag inte sova i natt och så vaknade jag tidigt av att Alexander låg i vår säng och hade problem med hosta. Efter jobb, storhandling och hämtning av Ida så kom mamma och Marcus hit och så sjöng vi igen.

Blev extremt sugen på julskinka och omelett så svängde ihop det till kvällsmat. Men det fattades köttbullar, rödbetssallad och prinskorv för att det skulle vara komplett. Men skinkan var god!
Kardemummakatt, pepparkakor och julmust. En god avslutning på den här dagen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh så gott 🙂

 2. avatar

  Men åh så gott det såg ut! Och vilken fin adventsstake!
  Hoppas hostan lagt sig nu.
  Kram
  Ingela

 3. avatar

  Jamen åå så gott med julskinka. Jag längtar efter all julmat!! Kram och en fin kväll till dig

 4. avatar

  Härligt när man kan frossa loss i allt julgott! Det blir något speciellt när man bara äter det vid den här tidpunkten varje år.
  Hoppas du får en härlig helg!

 5. avatar

  Mm, vad gott. Och kardemummakatt, det har jag aldrig hört talas om innan men de borde vara rätt lika mina eftersom jag inte heller har saffran och typ 2 tsk kardemumma i i princip all deg 😉

 6. avatar

  Ååå julskinka!!! 🙂 Vi måste också ta oss och köpa en snart känner jag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: