Vi har varit hela familjen i Österbymo (ligger strax nedanför Kisa) och sprungit lopp. Barnen sprang 2,4 km, Marcus sprang med Samuel och jag sprang med Alexander.De gjorde två riktigt bra lopp så det var kul.
Bilderna på barnen har Marcus tagit. Jag är visst också med ser jag. Jag sprang inte med barnen precis i starten utan möttes upp 100 meter längre fram.
Efter barnen var det min, Rickard och Marcus tur att springa 5 kilometer. Jag och Marcús hade sällskap de första två kilometerna men därefter tappade jag honom successivt.  Banan var bra uppmärkt. Det fanns ingen risk att springa fel någonstans. Det var skönt underlag med, skogsväg och grusväg så det gick verkligen att springa som jag ville. Efter ca 3 kilometer kom det en lång uppförsbacke, den var nästan 1 km men när vi väl var uppe var det nerför hela vägen till mål vilket passade bra för mig. Det var ett riktigt bra arrangemang  så loppet kommer vi springa igen.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Låter som en riktigt trevlig tillställning! Jag har som mål att springa ett lopp nästa sommar, ca 8 km. Det är lite extra kul eftersom man springer på natten. Det är upplyst med ljus hela banan och livemusik. Riktigt trevligt!
    Heja heja!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: