29 november 2023

Ny vecka igen

Godmorgon. Hoppas ni sovit gott i natt. Det har jag så jag känner mig utvilad. Ska alldeles strax cykla iväg till jobbet, ville bara kika in här först.
Igår var jag hos föräldrarna och Marcus till eftermiddagen. Det blev lite farsdagsfirande men mest fokus på plugg. Jag har skickat iväg mitt första utast och det känns bra men jag kommer nog bli tvungen att korta ner det då radavståndet är fel. Trodde det var standarsavståndet de ville ha men när jag tittar på de andras arbeten ser jag att det inte stämmer. Men det tar jag sedan.
Hoppas ni får en bra dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ny vecka igen

  1. Du verkar också haft en mysig farsdag trots plugg 🙂
    Det där med radavstånd är lite förrädiskt, jag skrev och skickade in en hemtenta med vanligt radavstånd men det skulle vara 1.5 och därmed blev mitt alldeles för långt, fick korta ner men det är inte heller det enklaste! Man vill ju ha med allt man skrivit 🙂 Ha en fin måndag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: