27 mars 2023

Torsdag

Ikväll sprang jag en runda. Det var så skönt att känna att tröttheten och mosigheten inte egentligen är fysisk utan att det sitter i huvudet. Att min aktiva vila gjort susen vad gäller löparbenen. Sprang i ett behagligt tempo och kom ändå under 30 minuter på fem km. Bra runda!
När jag kom in fixade jag lite kvällsmat åt oss. Stekte stekpannebröd som vi sen åt med en massa gott pålägg. En bra kväll!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Torsdag

  1. Åh det låter som en bra kväll. Håller verkligen med om slöheten ofta kommer från huvudet, så skönt att ta en runda när man känner så 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: