En summering av dagens träningspass i skogen med Marcus. Rickard sprang också men i sitt tempo vilket är betydligt högre än mitt och Marcus tempo.
Jag funderar på när jag ska sluta känna mig tjock, när hjärnan ställer om sig på att jag är smalare än vad jag varit på flera år, när jag ska börja tänka snälla tankar om min kropp. Det är inte klokt vad kroppen klarar av egentligen. Den har burit och fött tre barn, då förtjänar den lite respekt!

Uppdaterat 3/10. Skrev 2,8 mil men det ska vara 22,8km.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Min första tanke…..du är inte klok haha. Min andra tanke….varför är inte jag lika flitig som du. Var hittar du energin? Kram Anette

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: