5 december 2023

En liten promenad


Ida blev jättesugen på gröt ikväll, men det ska inte vara havregrynsgröt utan ”bebisgröterna”. Så vi tog en promenad till affären. Alfons, ”lillasyster” och kaninen hon fick hos tandhygienisten idag skulle med. Och vagnen, men hon ville inte åka utan köra vilket var helt okej för mig. Ida är en bestämd liten tjej som vet vad hon vill. För det mesta är det kul men ibland sliter jag mitt hår.
Månen var bara en skära idag. Jag älskar att se månen, fast fullmånen gör att jag tänker på en massa otäckheter. Jag har sett för många skräckfilmer….
Jag roterade bilderna men de blev visst sné ändå. Orkar inte rotera dem rätt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En liten promenad

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: