Det är vackert väder idag men vi har varit inne hela dagen fast inte hemma. I förmiddags var vi en sväng till Busfabriken där barnen fick leka av sig. Jag tog med några av böckerna och har läst om samtalskonst i mötet med närstående och döende patienter.
Efter vi varit där följde jag med Ida till hennes första besök. Tandhygienisten trodde först att jag var storasyster till Ida och sen trodde han att hon var mitt första barn. Han trodde att jag var mycket yngre än vad jag är, tar jag som en komplimang. Jag läste någonstans att om man ser yngre ut än vad man är så lever man längre. Det har jag tagit fasta på.
Resten av eftermiddagen har jag suttit och skrivit så fingrarna blöder. Jag funderar på om jag skriver på för lätt teoretisk nivå men vi har ett internetmöte i november så det ska bli intressant att se vad de tycker att jag ska fördjupa och förtydliga. Arbetet får bara vara 6-8 sidor (exklusive försättsblad och referenslista) så lite nervös är jag allt.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Lät som ni haft en trevlig dag där 🙂 Busfabriken lät ju som ett paradis för barn. Och håller med hösten kan verkligen vara fin och bjuda på härliga dagar

 2. avatar

  Vilka fina höstbilder 🙂 Så vackert med skiftande färger 🙂

 3. avatar

  Busfrabriken har jag hört mkt om i olika bloggat men inte förstått mig på vad det är :0

  1. avatar

   Det är en jättestor lekplats för barnen fast inomhus.

 4. avatar

  Kul med busfabriken.

 5. avatar

  Mysigt med en lekdag med barnen. Kramisar Tina

 6. avatar

  Fina höstbilder!
  Kolla gärna in på min blogg för bilder på kakor, åsnor och höstlöv! 🙂
  //Thea

 7. avatar
  Anonym säger:

  Vädret idag har varit perfekt! Varken för kallt eller för varmt + sol på det 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: