Ni som inte gillar att läsa om fotboll, sluta läs nu.
Snart slut på säsongen och vilken säsong det varit. Dömt division 6 herrar och verkligen utvecklats som assisterande domare. Idag vinkade jag mitt livs första straff som assisterande, det var en skön känsla, särskilt eftersom det inte blev några protester. Matchen bjöd även på avvisning av ledare, högt tempo och lite annat smått och gott.
 
Den här synen vill jag se fler gånger. Att vi tjejer är ute och dömer i team tillsammans. Det vore otroligt häftigt att ha ett team tjejer som dömer herrar div 5. På bilden ovan är inte jag med men vad roligt det var att stå vid sidan av och se våra duktiga tjejer i u17 (pojkar).
I år är första året som jag är säker på att jag ska fortsätta döma. Tidigare år har jag tänkt att jag kör ett år till och så får vi se om jag fortsätter. Det känns så bra att det går så bra, att det är något som jag behärskar. Mina mål jag har är definitivt inte omöjliga att nå. I vinter blir det fokus på att klara ett tuffare löptest inför nästa säsong. Det är bara jag som kan stå i vägen för mig själv, där vill jag inte hamna. Stenhårt fokus gäller!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Sjukt fin blogg du har!

 2. avatar
  Anonym säger:

  fin bild

 3. avatar

  Vad kul att det har gott bra! Skön inställning där, fortsätt kämpa bara så når du nog dina mål 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: