Idag har det varit mycket på jobbet och det känns som att jag inte gjorde annat än att springa omkring men fick gjort det jag ville i alla fall. Efter jobbet åkte vi hem till Rickards pappa. Har inte träffat honom sen vi var på Ölands djurpark tillsammans så det var kul att ses igen.
Jag ställde mig och lagade till kyckling i ugn som blev enormt uppskattat. Kyckling, bacon, grädde, ost, lök, färska champinjoner och färskost. Grymt gott. Kan tänka mig att det är gott att ha i ananas också.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad gott det lät med kyckling i ugn!
  SV: Tack så mycket!

 2. avatar
  Anonym säger:

  ååå så mysigt !

 3. avatar
  Anonym säger:

  mat är överhuvudtaget det godaste som finns!!

 4. avatar

  Hej hopp
  Du skulle haft en stegräknare på dig

Kommentera

%d bloggare gillar detta: