22 september 2023

I hällregn

Känns lite otippat att det är knoppar på min rosbuske fortfarande. Hoppas de slår ut.
I förmiddags åkte vi iväg och tittade när Marcus dömde cup. Vi blev bokstavligen dränkta som katter så jag kände mig inte så jättepeppad på att ge mig ut och döma cup men hade tur. Lagom till jag skulle blåsa igång första matchen så slutade det regna och solen kom fram. Jag dömde A-finalen på konstgräset p02 och det var riktigt roligt. Hade en till match efter det och efter det  kom Rickard och löste av mig. Men nu känns det i min kropp att jag dömt mycket fotboll i helgen. En välförtjänt vila från träningen blir det imorgon.
Samuel har varit iväg till i helgen och jag och Ida mötte honom. Ida älskar att cykla och det lyste lycka ur ögonen när hon trampade på, särskilt i nerförsbackarna. Fort ska det gå.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “I hällregn

  1. Lätt att det blir så, Men bad ambitiöst att cykla till jobbet, Skulle också gärna velat göra det om det inte hade varit så långt. 😀

  2. Knoppar på rosenbuskarna såhär dags? Är ingen blomexpert, men är inte det lite fel årstid för dom, haha?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: