Den senaste tiden har jag varit en riktig slarvmaja med kosten. Jag har ätit alldeles för mycket mat och för mycket godis. Om jag inte tränat så hårt som jag gjort hade jag rullat fram vid det här laget. Så illa är det. Idag är det dags för en nystart, hitta disciplinen jag hade i somras.
11augusti såg mina mått ut så här:
Vikt: 63,7
Lår: 60
Stuss: 98
Midja: 76
Mage: 95
Idag ser det ut såhär.
Vikt: 63,4 (var nere på 61,4 men fuskande har gjort att vikten gått upp igen.)
Lår: 57,5 (-6,5)
Stuss: 95,5 (-11,5)
Mage: 93 (-15)
Midja: 74 (-9)
Jag inser när jag ser mina mått att det händer grejer fast jag fuskat. Jag vet att muskler väger mer och att det då är naturligt att vikten går upp men känslan stämmer inte med vetenskapen. Det är inte värt att äta massa godis när jag sen får negativa tankar om det. Så nystart med en lagom stor frukost och senare i eftermiddag ska jag träna något, antingen intervaller eller tempo.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag borde själv också ta mig i örat om godisätandet. Men det är ju så gott! 😛

  1. avatar

   Ja, alldeles för gott!

 2. avatar
  Anonym säger:

  Vad duktig du är 🙂
  Jag fösröker också men det går segt…

 3. avatar
  Anonym säger:

  Du har ju varit jätteduktig!! Ibland får man dippar! Det kommer att gå finfint med nystarten 🙂

 4. avatar
  Anonym säger:

  Visst var det väldigt fint gjort!

 5. avatar

  svar: TAck för din kommentar 🙂 Rädslan för att någon ska missförstå vad man skriver är lite överdriven ibland.

 6. avatar

  Det är bra att köra hälsosamt men det är samtidigt viktigt att man tilllåter sig unna sig ibland, att lära sig att inte få ångest över det. Sådant kämpar jag med, äter väldigt hälsosamt för gå ner i vikt och kämpar mot min drömkropp men får total ångest på mina dagar då jag får unna mig någonting. De tär något jag måste jobba med 🙂

 7. avatar

  Bra jobbat! 😀

 8. avatar

  Ja, rätt att skippa negativa tankar. Alltså du har ju varit sjukt jävla duktig. Hehe.
  Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: