För flera år sedan, (innan Alexander) gick jag ner tio kilo med hjälp av GI-metoden och pilates. Sedan dess har jag inte kört någon ”ren” pilates. Pilates boot camp har jag kört men det är inte samma sak. Ikväll blev jag sugen på att köra. Har ett helt gäng med träningsdvd:er i filmhyllan så tog ner en och körde. Det märks att jag kört löpning i flera år och knappt stretchat. Jag är bokstavligen stel som en pinne men några pass kommer definitivt göra nytta. Jag tänkte att pilates ska komplettera min löpning minst 2 gånger i veckan, tex de dagarna som jag cyklar till jobbet. Efter passet åt jag köttfärssås och pizzasallad, lite lagom att återhämta mig med. Mums!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Tror också på det där med att försöka träna allsidigt och varav löpträning med pilates, styrketränig, yoga eller liknande! 🙂 Kämpa på!

 2. avatar

  Sv: Tack så mycket!
  Bra jobbat, det är nog nåt som alla egentligen skulle behöva göra, tror jag, pilates, yoga eller nåt liknande som håller kroppen någorlunda mjuk.

 3. avatar

  Underbart med tärningsvärk..
  Haha, ja alltså jag började lite smått med yoga igår, Är också världssämst på att stretcha och det märktes något otroligt vad stel jag blivit efter all träning utan strechning. Nåja, Man måste väl börja nånstans. 😛

 4. avatar

  Jag känner mig också stel så det där känner jag igen. Jag tycker att pilates verkar vara en rolig träning så det skulle jag vilja prova!

 5. avatar

  Jag gillar pilates 🙂 Fast har inte pysslat med det på länge. Yoga är en stor favorit. kram och ha en fin dag

 6. avatar

  Jag känner att jag skulle vilja testa pilates.

 7. avatar

  Härligt, jag älskar att göra såna övningar. Jag är visserligen rätt vig så det kan bero på det, men jag får för mig att huvudvärk lättar med pilates, yoga och liknade 🙂 .

 8. avatar

  Det där känner jag igen, med stelheten. Själv är jag också stel som en pinne, har börjat öka på att göra lite uppmjukande stretch för att se om jag mjuknar till lederna. Kramizz Laila

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: