Jag sitter med skolböckerna och har bestämt område för mitt arbete. Jag kommer göra en litteraturstudie på begreppen empati och närhet utifrån äldreomsorgen. Jag har mycket information att gå igenom så jag har egentligen inte tid att sitta vid bloggen, har bara tagit en kort paus. Men jag har ett litet virrvarr av känslor i huvudet, ena stunden tänker jag att jag inte orkar och att jag ska strunta i det, nästa stund känner jag mig full av självförtroende. Det är klart jag kommer klara det!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Klart du kommer fixa det. Hejja!

 2. avatar

  Det känns ofta tungt i början.. men man får kämpa sig förbi det, lättare när man känner att man har koll och när man lyckas formulera allt till egna ord, lycka till!
  Sv: roligt att du gillade tipsen 😀

 3. avatar

  Duktiga du! Skönt att ha bestämt ett mål, nu är det bara att sikta dit! 🙂 Ha en fin tisdag, hoppas din dag varit grym och att du får en urmysig kväll!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: