Slänger in en bild som inte alls har med inlägget att göra men jag ville ha min fina mamma med! Tycker ni att vi är lika?
Nu är jag helt slut, två matcher i helgen och 2 mil cykling + jobb ikväll. Önskar jag kunde skriva att jag är ledig imorgon men jag jobbar ända till fyra så jag borde verkligen krypa ner i sängen nu. Önskar er en god natt!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jättefin bild! Jag tycker ni är lika 🙂

 2. avatar

  Härlig blogg 😀 KRAMIS

 3. avatar

  Så fina ni är tillsammans!

 4. avatar

  Vilken fin bild på er två! 🙂 Ni är lika och så fina :).
  Oh, fullt schema hör jag… Var rädd om dig bara och glöm inte att stanna upp och känna efter ibland:).
  Hoppas att du fick en god nattsömn.
  Kram!

 5. avatar

  Åh jag minns inte helt, får notera och återkomma nästa gång för det lär inte dröja! 😀

 6. avatar

  Fin bild. Kramisar Tina

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: