Jag tycker det är så skönt att gå runt i träningskläder till vardags. Nelly har fått in byxorna ovan från Adidas och jag tror de passar perfekt. De är såna där brallor som man ha jämt oavsett om man bara ska vara hemma eller gå till jobbet. Finns HÄR.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Snygga skor

 2. avatar

  Vad snygga de var! Hoppas du mår bra och att du får en fin helg!!!

 3. avatar

  De där skulle jag också kunna tänka mig. ser riktigt sköna ut OCH snygga!
  Trevlig helg!
  Kramis Helena N

 4. avatar
  Anonym säger:

  snygga och agree!

 5. avatar

  Snygga! Jag har ett par liknande och de är så sjukt sköna och snygga på

 6. avatar

  Åh så snygga!

 7. avatar

  Det är ju det bästa, att kunna gå runt i snygga träningskläder hemma!! Så skönt! Jag längtar bara efter att kunna använda de till löpningen igen, men vet inte hur länge jag måste vänta efter bebisen är född….
  Tycker du gjorde en bra tid på milen, heja heja!!!
  Ha en bra helg 🙂

 8. avatar

  riktigt snyggt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: