Jag känner igen mig i Mollys nya låt, hur jag tänkte om mig själv förr och ibland fortfarande trillar dit på. Dock så har jag en helt annan säkerhet i mig själv nu jämfört med förut. Med åldern (inte för att jag är särskilt gammal) kommer en helt annan trygghet som jag inte hade säg för bara två år sedan. Det är en skön känsla. I alla fall, Mollys låt talar till alla och har något som de flesta kan känna igen sig i och känna sig styrkt i att man inte är ensam.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt att vara trygg i sig själv!!

 2. avatar
  Anonym säger:

  den är så bra! och musikvideon är oxå super 🙂

 3. avatar

  Härligt att du är tryggare i dig själv! 🙂

 4. avatar

  Jo men så är det. Med åldern kommer självförtroendet att jag duger som jag är. I alla fall blev det så för mig. Sen jobbar jag ändå med att må bra och se bra ut, men för min egen skull.
  Kram Helén

 5. avatar
  Anonym säger:

  sv; Mjo, det är ju det. Får kolla lite med BVC nästa gång vi skall dit 🙂

 6. avatar

  Vilken fin låt, och videon hade inte
  jag sett. Man känner igen sig i den lilla
  tjejen, fantastisk video.
  Kramar/AM

 7. avatar
  Anonym säger:

  Håller helt med dig! Så bra låt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: