Shorts och linne idag, så skönt!
Idag har jag varit iväg och dömt match, en tidig match som assisterande. Efter matchen hämtade jag barnen hos farmor och sen var barnen ute i trädgården och lekte och jag satte mig i solstolen och njöt av solen och läste lite bloggar.
Glasspaus i solen. Åh, kändes precis som sommar idag. Underbart ju!
Stekte ett gäng amerikanska pannkakor till kvällsmat och plockade fram färsk ananas, knaperstekte bacon och åt en smarrig kvällsmat tillsammans med barnen. Efter maten satt jag ute en stund och sen ville Alexander spela Mario med mig så det gjorde vi.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  man kan inte klaga på vädret just nu!

 2. avatar

  Japp nu njuter vi, hörde att det skulle bli sämre väder i morgon så det gäller att passa på. Vilka små godingar du har 🙂
  Kram Pia

 3. avatar

  Vilken perfekt dag! Myspys på högsta nivå med glass, pannkakor och glada barn i solskenet, härligt 🙂 Jättefina shorts du har också!
  Söndagskramiz aka

Kommentera

%d bloggare gillar detta: