27 mars 2023

Måndag

Jag har haft en riktigt bra start på den här veckan. Solen har skinit från en blå himmel och i solen har det varit 20 grader. Så härligt. Undrar hur många såna här dagar vi kommer få innan det blir riktig höst/vinter. Vi har shoppat ny cykel så imorgon blir det premiär på nya vrålåket. Provkörde ett varv runt Tornby och det var materiell kärlek vid första ögonkastet. Nu kommer det bli roligare att cykla till och från jobbet även när det är mörkt och trist. Efter cykelshoppingen åt jag lite lunch och sen var det dags att åka iväg och jobba några timmar.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Måndag

  1. Här har det också varit en fin dag. Lite blåsig dock. Jag har tränat lite lätt ikväll, hostar fortfarande, så jag tar det lite lugnt. Imorgon blir det kanske cykel till jobbet, vi får se 🙂 Ha en fortsatt bra vecka!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: