Det vackra vädret försvann med den gångna helgen. Idag regnar det och blåser men det är inte så kallt. Jag tänkte skriva ett inlägg om hur tråkigt det är men hos Fyra årstider läste jag ett inspirerande inlägg om hur regnet påverkar henne och jag blev så inspirerad att gå ut och ta lite bilder i den regnblöta trädgården.
Min kaprifol åkte på mjöldagg. Jag gjorde misstaget att inte följa planteringsanvisningen men det fick jag äta upp. Men efter omplantering har den fått nytt liv och nya blad har kommit upp. Till nästa år blir den nog fin igen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Alla årstider har sin charm. Själv älskar jag hösten

 2. avatar

  här har det också regnat men idag är det lite finare väder igen 🙂

 3. avatar

  Trist med regn :/ Men så fina bilder det blev 🙂

 4. avatar

  Alltid roligt att gå ut och fota alla blad med regndroppar. Kan bli effektfulla bilder. Nästan så jag med blev sugen nu på att ge mig ut ;-).

 5. avatar

  Här har det också regnat, riktigt ruskväder! Typisk då jag jobbat hela helgen då det var kanonväder och idag när jag är ledig vände det helt.

 6. avatar
  Anonym säger:

  Vackert <3

 7. avatar

  FIna bilder 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: