Jag älskar tacos och barnen likaså. Det är favoriten och vet vi inte vad vi ska laga för mat så är tacos ett säkert kort. Jag fick erbjudandet som buzzador att prova de nya tortillabåtarna från Old el Paso.
Men jag blev lite besviken på de här båtarna. Tycker de smakar för mycket vetemjöl. Jag vill ha en mer neutral smak ihop med de andra ingredienserna. Ett plus är dock att man får plats med allt man brukar ha. I min är det köttfärs, ananas, majs, gurka, paprika, tomat, ost, tacosås och creme fraiche.
Barnen tyckte att de vara svåra att äta och det slutade med att de bara åt upp innehållet och lämnade brödet. Det var tråkigt. Vi kommer inte köpa de här bröden igen, tyvärr.
Vill du också testa varor och tjänster gratis med dina vänner? Då kan du anmäla dig HÄR.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  gott det ser ut!

 2. avatar

  Spännande med något nytt, men de ser lite svårätna ut… Gott med tacos i alla fall 🙂

  1. avatar

   Jag gillade dem inte, dels på grund av smaken men också för att de är just svårätna.

 3. avatar
  Anonym säger:

  åh så himla gott!
  sv; visst är dem! 😀 åh förstår, så roligt! 😀

 4. avatar

  mmm gott! Looove tacos.
  Tack för tipset om att komma till blogg.se Men fick nu rejäla tips om att inte lämna portalen för att man lätt tappar sina läsare då.. oj det vill jag helst inte.. Men jag vill ju så gärna byta namn.. så borde inte det vara samma grej då. Aja, nu babblar jag bara för att jag är så trött och vill så gärna gå under annat namn på bloggen. 🙂
  Hoppas du följer efter mig till min nya blogg om jag nu väljer att byta namn. 🙂 Skulle självklart bli väldigt glad då.
  Kram

 5. avatar

  Men det ser jätte gott ut….jag har kollar på de där i butik. Kram Anette

 6. avatar

  men åh gott! 😀

 7. avatar

  Båtarna såg riktigt smidiga ut annars 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: