Den här dagen har bestått av lite allt möjligt bland annat så har jag städat och pysslat. Hyllan som vi hade ute i somras med sommarblommor på har jag flyttat in istället. Nu står det ljuslyktor där istället. Blev väldigt mysigt, fint och en varm känsla skapas. Det är höst på riktigt nu! Jag har även gett blod och så har jag varit på utvecklingssamtal med Samuel vilket gick väldigt bra.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så fint!

 2. avatar

  Jättefint med ljus inne nu, en av de fina sakerna med höst helt klart! Bra där med blodgivare med. Jag anmälde mig och pappan efter att vår son fått blod som liten. Tycker det är en skyldighet faktiskt!

 3. avatar

  Wow, vad fint! Älskar verkligen ljus.

 4. avatar

  Åh vad mysigt det ser ut 😀

 5. avatar

  å så mysigt!

 6. avatar

  Vad mysigt ni har det 🙂

 7. avatar

  Så mysigt & blodgivare är viktigt ♡
  /Kram

 8. avatar

  Jag älskar ljus, det blir att tända ljus varje kväll i stort sätt. Och nu när det är helg så blir det att lyxa till det med levande ljus ute i mina lyktor. Ha en bra helg!

 9. avatar

  Kikar tillbaka…..så himlans mysigt med massor av ljus – det är det bästa med hösten tycker jag!!!

 10. avatar

  Mysigt det ser ut!!

 11. avatar

  Ja nu är det dags att ladda upp med en massa fina lyktor och mysa inomhus på kvällarna. Jag gillar det 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: