Jag har alltid gillat tusen bitar. Nu har Laleh gjort sin egen version av låten som jag tycker är minst lika bra som originalet. Det är så fin text.
Idag har jag varit i Norrköping och assisterat i herrar division 4. Vi alla tre i teamet gjorde en riktigt bra insats och observatören var nöjd med oss allihopa så det var kul!
Annars har vi inte gjort något särskilt idag. Samuel kom hem från biopappan efter att ha varit där i helgen, Alexander har varit på kalas på busfabriken och Ida har lekt och busat. Det har varit en riktigt bra helg, sista i september.
På onsdag är det första oktober, inte klokt ju! Just nu längtar jag efter att få börja plugga igen så oktober får gärna gå fort. Jag har bokat tågbiljetter och natt på vandrarhem. Det är så spännande alltihop! 16:e börjar jag.
Har ni haft en bra helg! 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Laleh är så grym!

 2. avatar

  åh älskar den låten!

 3. avatar

  Den låten gör mig alltid lika rörd!

 4. avatar

  En mycket bra helg i strålande höstsol, med löpning som varvats med familjemys. Helt perfekt 🙂

 5. avatar

  Åh, jag gillar också den låten av Laleh!
  Javisst har denna månad gått fort, jag kan inte heller begripa att oktober snart är här. Vad ska du plugga för något?:)

 6. avatar

  Älskar den och allt som Laleh rör vid.
  Hoppas det löst sig för din son <3
  Kram Ingela

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: