Den här veckan har jag bara sprungit intervaller. I måndags sprang vi våra maxfartsintervaller där vi delar upp 400metersbanan i tre delar: 100 meter maxfart, 200 meter jogg och sedan 100m gång innan vi kör maxfart igen. Åtta intervaller sprang vi, sen fick vi avbryta men inte för att vi var trötta. Det blev ett bra pass ändå.  
I tisdags när vi sprang fyrahundringar kunde jag springa med linne när jag var uppvärmd. Hur härligt var inte det! 8 st på 1,50 ungefär, den sista sprang jag även i kapp Rickard och Laura. Det var jobbigt, att springa 400 meter och inte få stanna på ”mållinjen” utan springa en bit till. Känslan efteråt var bra i alla fall.
Igår dömde jag match, åttondelsfinal i herrcupen som assisterande mellan div 6 och div 3. Det var en tuff match men roligt. Det var en sån där match där jag kände hur mycket jag faktiskt utvecklats som domare.  
Jag ska vila idag och imorgon, svårt men välbehövligt då jag nu har flera matcher framför mig. Lite pilates ska jag träna däremot, det påverkar inte benen utan stärker bara mage och rygg.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Va duktiga ni är! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: