Barnen har varit friska i alla fall.
Jag känner mig så besviken på den här helgen. Jag skulle ha en lugn helg med familjen men också varit ute på fotbollsplan och dömt och lärt mig mycket nytt. Några pass pilates hade jag också tänkt mig. Istället har helgen bestått av sjukstuga med en hals som värker och jag har knappt kunnat äta. Jag tror att det är bättre idag, eller så är det att jag stoppat i mig både ipren och panodil. En lärdom för framtiden får bli att inte träna när jag är hes, även om jag inte känner mig sjuk. Är helt övertygad om att det är det som är problemet.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Usch vad jobbigt! Krya på dig <3

 2. avatar
  säger:

  Usch så tråkigt! Krya på dig 🙂

 3. avatar

  Stackare, du får hoppas på nästa helg!
  Har förresten startat en ny FB grupp "Blog Update". Gå med och länka dina nya inlägg där för fler besökare. VI är redan över medlemmar. Riktigt kul! 😀 Länk: https://www.facebook.com/groups/1479169619012736/

 4. avatar

  Hoppas verkligen det har gått över och att det inte bara är tabletterna som gör nytta. 🙂 Krya på dig annars!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: