Rickard fyllde år igår så vi firade lite med familjen. Slänger in lite bilder.

Rickard önskade hasselbackspotatis och panerad skinkschnitzel. Till efterrätt hade jag gjort en ananaspaj och Rickard gjorde tårta.
Jag plockade tulpaner från rabatten, ser fram mot en blommande rabatt av sommarblommor så jag kan göra fina blomarrangemang här hemma.
På kvällen tog vi en promenad i skogen med Ida i vagnen och sen när vi kom in var det läggdags för barnen och vi tog fram godisskålen och tittade på film.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh va fint det va med tulpanerna och servetterna :)!

 2. avatar
  säger:

  FinA bilder. Der är det bästa när godiset kommer fram när barnen sover 🙂

 3. avatar

  Så mysigt! 🙂
  sv: Agree! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: