…. med pilates slog det mig att jag vill ha förebilder, se skillnaden efter några veckors intensivt tränande av pilates. Läste någonstans att efter 10 gånger känner man skillnaden, efter 20 ser man skillnaden och efter 30 gånger så ser andra skillnaden. Men jag kan säga att jag redan efter fem gånger känner skillnaden.
För rumpa och lår (detta program garanterar att du får träningsvärk i benen, grymt jobbigt) https://www.youtube.com/watch?v=gt3gF3UAJ_E
Dessa två pass har jag hittills kört två gånger den här veckan. Jag rekommenderar dem.
(Mina pilatesinlägg kommer få en egen kategori här på bloggen)
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  du e jättefin!

  1. avatar

   Tack söta du! 🙂

 2. avatar

  Före- och efterbilder är kul, särskilt när det går som man vill. Men det är smart att fota sig, blir som en extra sporre. Kör hårt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: